tag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post244486647842858582..comments2024-01-26T10:50:26.450+01:00Comments on Menjar bé a fora i a casa.: QUE FEM?GURMEThttp://www.blogger.com/profile/10386521806981747567noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-71902020278109153132010-05-14T06:33:08.812+02:002010-05-14T06:33:08.812+02:00Eh que no es tracta de cap examen es tracta de un ...Eh que no es tracta de cap examen es tracta de un joc i molt bé les respostes son <br />Pa de pessic, massa choux, crema catalana, . Bizcocho , o lo de braç de gitano correcte. Gracies a tots per participar.GURMEThttps://www.blogger.com/profile/10386521806981747567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-47522276361734777812010-05-13T22:12:51.573+02:002010-05-13T22:12:51.573+02:00Potser :
1 , pa de pessic.
2 massa Choux
3 crema c...Potser :<br />1 , pa de pessic.<br />2 massa Choux<br />3 crema catalana.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-27117764699029763282010-05-13T16:17:19.263+02:002010-05-13T16:17:19.263+02:00No sóc massa bona cuinera i com no veig més coment...No sóc massa bona cuinera i com no veig més comentaris, m'atreviré a fer el ridícul:<br />1. coca fluixa o "bizcocho"<br />2. Crema pastalera<br />3. eeeeeeeehhh, com es diu això? llet merengada?<br />Au, vinga, fet un tip de riure...Vidahttp://travelantambroses.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-7606825805510311032010-05-12T23:18:36.335+02:002010-05-12T23:18:36.335+02:00A veure no ho tinc molt clar.
El primer un biscui...A veure no ho tinc molt clar.<br /><br />El primer un biscuit<br />el segon no ho tinc clar<br />i el tercer amb sembla un arros amb llet<br /><br />Però no em facis molt de cas, igual demà ho llegeix-ho mes descansada i canviu de repostes.<br /><br />Bona nit Gurmet!lisebehttps://www.blogger.com/profile/12233343426162693408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-86861376173495250632010-05-12T22:07:12.785+02:002010-05-12T22:07:12.785+02:00El primer :Com no sigui pa de pessic? és que no en...El primer :Com no sigui pa de pessic? és que no en se gaire de cuinar....Elfreelanghttps://www.blogger.com/profile/01293261072991928037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-84685294707797261762010-05-12T18:24:32.820+02:002010-05-12T18:24:32.820+02:00mmm, només se m'acut la primera elaboració. El...mmm, només se m'acut la primera elaboració. El pa de pessic.<br /><br />Les altres dues, vaig una mica peix!ritshttps://www.blogger.com/profile/05222783417290898962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-7743498131051317682010-05-12T12:11:03.684+02:002010-05-12T12:11:03.684+02:00Jeje uy uy… mira la primera opción es: Un bizcocho...Jeje uy uy… mira la primera opción es: Un bizcocho<br /> segunda opción :Pasta choux<br /> tercera opción:me has pillado… no lo sé!<br />tengo mis dudas…. No se… no se… ay qué mal! jajajajCuinerahttps://www.blogger.com/profile/07423542337890819792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-92177858309007654902010-05-12T10:09:59.701+02:002010-05-12T10:09:59.701+02:00Veig que ens has preparat un petit examen de cuina...Veig que ens has preparat un petit examen de cuina! jo començo doncs:<br />opció 1: un típic pa de pessic, si més no la recepta sembla la bàsica de sempre.<br />opció 2: una massa de lionesses potser? <br />opció 3: en dubto molt perquè jo la faig molt diferent, però ha de ser una crema catalana!<br /><br />Ja diras si he aprovat, vinga arreveure!Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-30841431235412588332010-05-12T08:43:32.041+02:002010-05-12T08:43:32.041+02:00M'agafes a la feina, a la tarda ho miro amb ca...M'agafes a la feina, a la tarda ho miro amb calma a veure si ho endevino!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-2736526211943538442010-05-11T23:06:30.276+02:002010-05-11T23:06:30.276+02:001 - La masa d' un braç de gitano.
2 - La masa ...1 - La masa d' un braç de gitano.<br />2 - La masa de petit-choux<br />3 - Una crema que després podem fer cremada.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.com