tag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post6588127688817692806..comments2024-01-26T10:50:26.450+01:00Comments on Menjar bé a fora i a casa.: AMB PRESSA ...-GURMEThttp://www.blogger.com/profile/10386521806981747567noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-30252991117773832052010-05-21T18:42:55.432+02:002010-05-21T18:42:55.432+02:00Gourmet:
Jo avui, l'he menjat acompanyat d'...Gourmet:<br />Jo avui, l'he menjat acompanyat d'nes llanties saltejades amb llom ibèric.<br />Bo, bo, però encara ha estat més bo perquè me l'ha fet el meu estimat espòs.<br />Salut.Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-57499448407107880222010-05-21T11:13:40.279+02:002010-05-21T11:13:40.279+02:00Vull menjar això immediatament!Vull menjar això immediatament!merikehttps://www.blogger.com/profile/08992802015912281130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-34256172745459279812010-05-20T23:45:59.566+02:002010-05-20T23:45:59.566+02:00Per anar ràpid jo també faria el bistec a la planx...Per anar ràpid jo també faria el bistec a la planxa i l'acompanyaria amb una amanideta verda.Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-87537867467055366752010-05-20T22:56:26.233+02:002010-05-20T22:56:26.233+02:00com has fet aquestes flors tan boniques a les pata...com has fet aquestes flors tan boniques a les patates?<br /><br />reconec que res com l'escalivada per acompanyar un bistec. això si, de ràpid no ho és gens! per ràpid i saludable tiraria d'un tomàquet amanit amb unes herbetesritshttps://www.blogger.com/profile/05222783417290898962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-12639544513657326712010-05-20T22:47:06.533+02:002010-05-20T22:47:06.533+02:00Si toda comida rápida fuera como esta! dejarían de...Si toda comida rápida fuera como esta! dejarían de llamarla como tal, me gusta que rico! quien tuviera uno en la nevera para hacerlo vuelta y vuelta ;)<br /><br />BesitosCuinerahttps://www.blogger.com/profile/07423542337890819792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-46586739437177259392010-05-20T21:57:33.640+02:002010-05-20T21:57:33.640+02:00HOLA GUAPO TU
DONCS MIRA JO COM COMPANYA D´UN BON...HOLA GUAPO TU<br /><br />DONCS MIRA JO COM COMPANYA D´UN BON BISTEC, I POSARIA UNS BONS TOMÀQUETS VERMELLS DE SANTA SUSANNA EL MEU POBLE ESTIMAT, ACAVATS DE COL.LIR DE LA FEIXA...COM DIEM A CASA...AIXÒ NO TE PREU...AMANITS AMB UN RAIG D´OLI DEL BO ( D´OLIVES COLLIDES A SANTA SUSANNA I QUE VENEN EN EL SINDICAT DEL POBLE ) I UNS ALLS TALLATS PETITONS PER SOBRE,....I TOT AIXÒ ACOMPANYAT AMB UNA BONA LLENÇA DE PA DEL QUE FAIG JO...JE,JE....<br /><br />I POSATS A DIR UNA COPETA DE CAVA DEL BO BEN FRESQUETA.....FESTA<br /><br />MIL PETONETS SUSANNASUSANNAnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-11483849819518665792010-05-20T21:49:01.079+02:002010-05-20T21:49:01.079+02:00Sembla molt bo! és que jo de bistecs en menjo pocs...Sembla molt bo! és que jo de bistecs en menjo pocs i a més m'agraden molt molt fets...a la planxa i amb oli i una mica de pebre per damunt i amb una bona amanida d'escarola i tonyinaElfreelanghttps://www.blogger.com/profile/01293261072991928037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-3299186073035751122010-05-20T21:00:50.155+02:002010-05-20T21:00:50.155+02:00Amb salsa de ceps: fàcil i ràpid. A mi em passa so...Amb salsa de ceps: fàcil i ràpid. A mi em passa sovint...Les Coses són com Somhttps://www.blogger.com/profile/07492999393030705152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-39895761379768616012010-05-20T20:53:07.771+02:002010-05-20T20:53:07.771+02:00Sóc molt de bistec i, potser perquè era una de les...Sóc molt de bistec i, potser perquè era una de les solucions més usuals a ca mons pares, m'agrada afegint-li només sortir de la planxa amb unes llaminetes de formatge roquefort pel damunt.òscarhttps://www.blogger.com/profile/05324739233663667455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-40462110736138332952010-05-20T18:34:51.441+02:002010-05-20T18:34:51.441+02:00No acostumo a menjar carn roja, però variant un po...No acostumo a menjar carn roja, però variant un poc la recepta: contramusles de pollastre rostits amb patates al forn i melmelada de tomàquet.Vidahttp://travelantambroses.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-45496551231729155132010-05-20T18:03:31.454+02:002010-05-20T18:03:31.454+02:00No n'acostumo a menjar gaire perquè no sóc gai...No n'acostumo a menjar gaire perquè no sóc gaire amant de la carn, i quan el faig és d'una forma bastant simple. M'apunto aquesta aportació.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-74745382875851115812010-05-20T15:24:33.050+02:002010-05-20T15:24:33.050+02:00A mi el bistec si es de vedella m'agrada volta...A mi el bistec si es de vedella m'agrada volta i volta amb una miqueta de all i julivert a la planxa, o amb mostassa i amb unes verduretes també a la planxa .O també pot ser amb unes mongetes tendres cuites (fredes) i amanides amb oli all i vinagre de Modena.<br /><br />Rapid i apetitos!<br /><br />Bon dia i bon apetit Gurmetlisebehttps://www.blogger.com/profile/12233343426162693408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-57739936883342403252010-05-20T13:16:46.369+02:002010-05-20T13:16:46.369+02:00Jo sempre barrejo la carn i el peix amb un pisto m...Jo sempre barrejo la carn i el peix amb un pisto manxego, trossets de ceba, pebrot, albergínia i carbassó... bona combinació.Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-871815134553060442010-05-20T10:17:29.053+02:002010-05-20T10:17:29.053+02:00Acompanyat amb uns quantes rodanxes de carbassó ...Acompanyat amb uns quantes rodanxes de carbassó a la planxa, o d'albergínia o una mica de cada!Carme Rosanashttps://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-35256536924160868662010-05-20T09:29:25.633+02:002010-05-20T09:29:25.633+02:00Si el bistec es tendre simplement a la planxa està...Si el bistec es tendre simplement a la planxa està molt requetebó i no hi ha problemes amb les caloríes, dins del pa.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-53170679978543225762010-05-20T09:00:10.002+02:002010-05-20T09:00:10.002+02:00El menjar es com el sexe....de tant en tant va bé ...El menjar es com el sexe....de tant en tant va bé un de ràpidGarbí24https://www.blogger.com/profile/11530950066492615578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-88924444917466151172010-05-20T08:18:31.597+02:002010-05-20T08:18:31.597+02:00Gurmet, els clàssics ho són per alguna cosa i el b...Gurmet, els clàssics ho són per alguna cosa i el bistec amb puré és un clàssic!!<br /><br />Tot i que confesso que fa temps que no ho faig: he canviat el puré per amanida...de moment sense resultat pràctic a la bàscula però també és una bona combinació.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4672078825094055927.post-64652352081118904812010-05-20T08:14:42.645+02:002010-05-20T08:14:42.645+02:00jo no soc massa de bistec, soc com els nens petits...jo no soc massa de bistec, soc com els nens petits que se'm fa bola jijiji però a casa agrada i normalment el faig a la planxa, acompanyat de puré de patates o a vegades amb salsa roquefort que els hi encanta.<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.com