Avui us dono a conèixer dos llocs peculiars per menjar:
Un son les areas promocionals de La Cooperativa de Guissona, on per preus molts modics es pot gaudir des de un esmorcar a un sopar ja que tenen un molt ampli horari i uns preus molt reduïts es el sistema de bufet lliure i es poden trobar productes cuinats i productes per cuinar amb unes planxes disposades al efecte.
Els productes que hi han son els produïts per la La Cooperativa de Guissona una gran empresa Catalana de alimentació.
L'altre es el bufet lliure de la escola de hoteleria de la Joviat de Manresa on por un preu aceptable podem gaudir de força delicatessen, tant el servei de cuina com el del restaurant el porten a terme esl estudiants de hoteleria de la escola.
BUFET DE TAST
Horari:
De 13:30h a 15:00h
Preu:
Menu Bufet 16,50€ per Adults. Nens fins 12 anys: 8,50€
Servei:
Setmana del 4 al 8 d'Octubre del 2010
"És la posada en pràctica del nostre aprenentatge.
Veniu i proveu-la!"
Veniu i proveu-la!"
• Entrants freds •
Escopinyes i magrana
Coca de full amb moniato escalivat i botifarra negra amb oli de picada
Bunyolets de Bacallà
Amanida Waldorf
Carpaccio de tonyina i tapenade
Coca de full amb moniato escalivat i botifarra negra amb oli de picada
Bunyolets de Bacallà
Amanida Waldorf
Carpaccio de tonyina i tapenade
• Entrants calents •
Verdures a la planxa
Brandada de bacallà
Sopa de carbassa
Arròs caldós de gambes
Brandada de bacallà
Sopa de carbassa
Arròs caldós de gambes
• Segons plats •
Truita de riu amb salsa Holandesa
Orada en tempura
Conill a l'allet
Mandonguilles estofades
Orada en tempura
Conill a l'allet
Mandonguilles estofades
• Postres •
Bombes de xocolata, gerds i mango
Coca-cola cake/ Pastís de Coca-cola
Llet fregida
Cruixents de Philo amb praliné
Mousse de iogurt i llimona
Crema de xocolata amb gelatina de cítrics
Tea loaf/ per acompanyar el té
Crema catalana
Flam
Macedònia
Fruita natural
Suc de taronja natural • Iogurts • Salses variades
Coca-cola cake/ Pastís de Coca-cola
Llet fregida
Cruixents de Philo amb praliné
Mousse de iogurt i llimona
Crema de xocolata amb gelatina de cítrics
Tea loaf/ per acompanyar el té
Crema catalana
Flam
Macedònia
Fruita natural
Suc de taronja natural • Iogurts • Salses variades
PREMIS C@TS.
Vull donar-vos les gracies a tots per aquest premi que he rebut i que m'honra donada la joventut d'aquest bloc , i des de aqui vull felicitar als companys de La cuina Vermella per el primer premi sens cap dubta merescut.
Tanmateix aprofito per felicitar al a resta de guanyadors i nominats a les diferents categories igualment als administradors.
13 comentaris:
moltes felicitats!
Felicitats per el premi!
Per cert, on hi ha aquestes arees promocionals de la cooperativa Agr. de Guissona?
Salut, felicitats i bon profit!!!
Felicitats pel premi, gurmet!
Ei ojo que el premi no va al forn.....va penjat...que aquí tot ho cuineu. Felicitats i bon apunt de Guissona
Enhorabona Gurmet!!!!!!!! Te'l mereixes aquest premi.Moltes felicitats ara a celebra-ho a qualsevol d'aquest llocs de que parles..
I ja he anat a dinar al Guissona i hauré de provar anar al altre.
A l Cooperativa de Guissona hi he anat i et pots afartat a menjar pagant ben poc!
I moltes felicitats pel premi!
Enhorabona! i gràcies per la informació!
Enhorabona Gurmet, tel merexias.
Una abraçada.
Enhorabona pel premi y gràcies per les recomenacions, el restaurant de l' Àrea de Guissona ja el conec, però el altre no.
Petons.
ENHORABONAAAAAAAAA!!
El premi més gustòs de tots!! Que aprofite Gurmet, t'ho mereixes!!
Moltes felicitats pel premi!
Publica un comentari a l'entrada