divendres, 3 de setembre de 2010

CREMA DE CARABASSA



Un fruit de temporada es la carabassa, de vegades injustament no gaire ben tractada amb el que podem fer bons plats inclús postres us deixo una recepta fàcil i saborosa.
CREMA DE CARABASSA


 Ingredients;
25 cl de llet semi-desnatada
1 / 2 manat de julivert
1,5 kg de carbassa
250 g de gambes cuites i pelades
1 ceba
Aigua 50cl
1 / 2 pastilla de brou de pollastre
2 pessics de pebre vermell dolç

Preparació
Peleu la carabassa. Traieu les llavors en el centre i tallar la carn a daus grans.
Pela i pica la ceba.
Coure la carbassa en una cassola amb ceba picada, l'aigua i el cub de brou durant 45 minuts.
Rentar i picar el julivert.
Afegiu la llet, les gambes i el pebre vermell.
Prengui tot a la batedora o liquadora amb el got de llet.
Espolvorejar amb julivert picat.
Podem donar un toc final decorant el plat amb un parell de gambes .

10 comentaris:

starbase ha dit...

Adorem la carbassa a la familia. La fem sovint en crema per que crec que de petit ens la donàven poc i ara en tenim mancança :P

Una molt bona proposta per anar entrant mentalment a la tardor que en breu arribarà :)

Fem un mos ha dit...

Totes las cremes ens agraden molt especialment la de carbassa, doncs sembla que amb ella s’acaben las calors.
Una abraçada

Su ha dit...

A mí la calabaza no me entusiasma, pero con calabacín, su primo, seguro que quita el sentío...

garbi24 ha dit...

La unica manera de que m'agradi que em donin carbassa...es amb crema, tot i que no es per tirar cohets

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Faig sovint aquesta crema durant la tardor, proba amb una miqueta de curry si t' agrada es una manera de fer-la variant el sabor.
Petons i bon cap de setmana.

lisebe ha dit...

I si li posas unes llonces de formatge de sandwich que es desfaci.. ja es una passada..

Joana ha dit...

Un dels meus plats preferits! ni que la faig diferent aquesta sembvla també molt bona.

Pakiba ha dit...

Un plat molt bó per la tardó.
Jo cuan faix escudella també poso,ja que després m'agrada menjarla amb el sidrons,patatas ........... está molt bona.

Visc a la Cuina ha dit...

M'encanta la crema de carbassa, provaré la teva recepta, em sembla que ens agradarà ;)

Candela ha dit...

oh, què bona!