divendres, 8 d’octubre de 2010

MATÓ AMB MADUIXES I MELMELADA DE PANSES.

M'agrada la inventiva a la cuina pensar i crear plats i aquesta recepta que us presento avui em va suposar un premi, vaig fer variacions de les típiques maduixes amb nata o amb moscatell, canviant la nata per el mato que m'encanta i posant el toc del moscatell amb la melmelada de panses.
( Les imatges i text es de la revista on ho van publicar)

9 comentaris:

garbi24 ha dit...

coi no m'extranya que guanyesis un premi....te molt bona pinta

lisebe ha dit...

Ostres!!! que bó m'agrada mes el mato que la nata.. les maduixes convinen amb tot i el moscatell també..

El que no m'agrada son les calories..que porta.. però fent exercici.... aviat se'n van oi??

Huumm se'n fa la boca aigüa

Bon cap de setmana . Peto

kika ha dit...

que bonic! i que bo!
una idea fantàstica.
estàs fet un artista!
mmm ...

Gemma ha dit...

No m'estranya que et donessin un premi.

Pakiba ha dit...

Gurmet quina pinta que té ( el premi ben merescut felicitats) m'agrada molt el mató i els freson, pero de tan en tan ja que té moltes calories,pero bé menjas aixo i res més.

Abraçadas.

khalina ha dit...

mmm
bona idea!
A mi no m'agrada el mató ni el formatge, però penso que als convidats SÍ els agradaria.

Visc a la Cuina ha dit...

Aquesta és una recepta genial, felicitats pel premi!

starbase ha dit...

Una combinació explosiva, no m'extranya que et donèssin un premi!!

Jo no he canviat mai la nata per mató i veig que ja és hora de tastar-ho, m'has ben convençut :)

Elvira FR ha dit...

Moltes felicitats pel premi, merescut sense cap dubte!