Dels codonys que us ensenyava al altre posts, ha sortit això, exquisit, amb un bon formatge,amb anxoves, pernil, fuet, llonganissa, olives , amb aquestes coses i moltes mes es poden fer uns petits canapès per llepar-se els dit, em doneu mes idees.
I sencill de fer cuina tradicional per aprofitar el pa dur, però realment molt bones “ Torrijas de Santa Teresa·
Pa posat a remullar amb llet in-fusionada amb sucre i canyella, passar-les per farina , després ou, i fregir-les amb un oli neutre ( Gira-sol, llavors) molt calent, si voleu li podeu posar sucre o canyella per sobre, bon profit.
6 comentaris:
Que bones les "torrijas". Em fa mandra fer-les però menjar-les, ummmmmmm!!!!!!
En paso a menjar unes , que bona pinta fan.
Uoooo mmmmmmmmmmmm
Quin festival de codonyat.... :-O
apa, quin bé de déu de codonyat!!!! això si, de codonyat i de "torrijas" (jo es connec amb un altre nom i ara no el recordo!!!) les tinc ben prohibides de moment. que estic a dieta!!!!
El codonyat la meva mare ho feia molt bó el mateix que las torrijas de Santa Teresa.. quins records m'has fet arribar..
Publica un comentari a l'entrada