dijous, 20 de maig del 2010

AMB PRESSA ...-

De vegades hi han setmanes com aquesta meva , que tens moltes coses a fer i no arribes les obligacions es mengen el temps, i tens que procura fer coses rapides a la cuina, per que no et pots permetre posar-hi gaire estona, cuina rapida no vol dir baixa qualitat que de vegades tenir poc temps desenvolupa la imaginació i surten plats molt creatius.
Bistec am pures de llegums.
Un senzill bistec de porc , de vedella, de gall de indi, filet de pit de pollastre , les llegums les podem fer servir cuites , si no de pot també serveixen, podem fer servir llenties, mongetes, cigrons no mes cal triturar-les amb una forquilla fins que tinguin consistència de pasta els hi podem afegir un toc de vinagre de modena i un xic de oli i julivert. I ja tenim acompanyament per al bistec.
I vosaltres com faríeu el bistec?
Espero les vostres aportacions!!!!

18 comentaris:

Lídia ha dit...

jo no soc massa de bistec, soc com els nens petits que se'm fa bola jijiji però a casa agrada i normalment el faig a la planxa, acompanyat de puré de patates o a vegades amb salsa roquefort que els hi encanta.

petons

starbase ha dit...

Gurmet, els clàssics ho són per alguna cosa i el bistec amb puré és un clàssic!!

Tot i que confesso que fa temps que no ho faig: he canviat el puré per amanida...de moment sense resultat pràctic a la bàscula però també és una bona combinació.

Garbí24 ha dit...

El menjar es com el sexe....de tant en tant va bé un de ràpid

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Si el bistec es tendre simplement a la planxa està molt requetebó i no hi ha problemes amb les caloríes, dins del pa.
Petons.

Carme Rosanas ha dit...

Acompanyat amb uns quantes rodanxes de carbassó a la planxa, o d'albergínia o una mica de cada!

Helena ha dit...

Jo sempre barrejo la carn i el peix amb un pisto manxego, trossets de ceba, pebrot, albergínia i carbassó... bona combinació.

lisebe ha dit...

A mi el bistec si es de vedella m'agrada volta i volta amb una miqueta de all i julivert a la planxa, o amb mostassa i amb unes verduretes també a la planxa .O també pot ser amb unes mongetes tendres cuites (fredes) i amanides amb oli all i vinagre de Modena.

Rapid i apetitos!

Bon dia i bon apetit Gurmet

Anònim ha dit...

No n'acostumo a menjar gaire perquè no sóc gaire amant de la carn, i quan el faig és d'una forma bastant simple. M'apunto aquesta aportació.

Vida ha dit...

No acostumo a menjar carn roja, però variant un poc la recepta: contramusles de pollastre rostits amb patates al forn i melmelada de tomàquet.

òscar ha dit...

Sóc molt de bistec i, potser perquè era una de les solucions més usuals a ca mons pares, m'agrada afegint-li només sortir de la planxa amb unes llaminetes de formatge roquefort pel damunt.

Les Coses són com Som ha dit...

Amb salsa de ceps: fàcil i ràpid. A mi em passa sovint...

Elfreelang ha dit...

Sembla molt bo! és que jo de bistecs en menjo pocs i a més m'agraden molt molt fets...a la planxa i amb oli i una mica de pebre per damunt i amb una bona amanida d'escarola i tonyina

SUSANNA ha dit...

HOLA GUAPO TU

DONCS MIRA JO COM COMPANYA D´UN BON BISTEC, I POSARIA UNS BONS TOMÀQUETS VERMELLS DE SANTA SUSANNA EL MEU POBLE ESTIMAT, ACAVATS DE COL.LIR DE LA FEIXA...COM DIEM A CASA...AIXÒ NO TE PREU...AMANITS AMB UN RAIG D´OLI DEL BO ( D´OLIVES COLLIDES A SANTA SUSANNA I QUE VENEN EN EL SINDICAT DEL POBLE ) I UNS ALLS TALLATS PETITONS PER SOBRE,....I TOT AIXÒ ACOMPANYAT AMB UNA BONA LLENÇA DE PA DEL QUE FAIG JO...JE,JE....

I POSATS A DIR UNA COPETA DE CAVA DEL BO BEN FRESQUETA.....FESTA

MIL PETONETS SUSANNA

Cuinera ha dit...

Si toda comida rápida fuera como esta! dejarían de llamarla como tal, me gusta que rico! quien tuviera uno en la nevera para hacerlo vuelta y vuelta ;)

Besitos

rits ha dit...

com has fet aquestes flors tan boniques a les patates?

reconec que res com l'escalivada per acompanyar un bistec. això si, de ràpid no ho és gens! per ràpid i saludable tiraria d'un tomàquet amanit amb unes herbetes

Visc a la Cuina ha dit...

Per anar ràpid jo també faria el bistec a la planxa i l'acompanyaria amb una amanideta verda.

merike ha dit...

Vull menjar això immediatament!

Cuinetes-Carme ha dit...

Gourmet:
Jo avui, l'he menjat acompanyat d'nes llanties saltejades amb llom ibèric.
Bo, bo, però encara ha estat més bo perquè me l'ha fet el meu estimat espòs.
Salut.