dilluns, 3 de maig del 2010

PA AMB TOMÀQUET......

ABANS DE RES US VULL DIR:


Que una de les intencions es fer conèixer, llocs del nostre país on es mengi bé , i amb això em refereixo a llocs de preus assequibles per totes les butxaques no bullis ni semblant llocs amb sabor i bon menjar, bars, restaurants familiars... Tanmateix si heu menjat algun lloc on penseu que us han pres el pel també ho podeu dir aquestes informacions les podeu fer arribar a elgurmet@gmail.com , el mes documentades possible inclús si hi ha fotografies millor si no no passa res.
Gracies a tots per llegir-me
Gurmet.

EN GARBI 24

En fa arribar aquesta recepta

Es tracta d’una truita de pa amb tomàquet, (ara esteu dient, vaja!!!) on lo principal es que el pa amb tomàquet ja es dintre de la truita, i només ens cal anar tallant i veure com la nostre parella es va fonent de plaer.

Modus operandi : Cal sucar primer el pa, millor si es del dia abans, per les dues bandes, sense la crosta si no voleu fallar, amb el seu oli i sal corresponent. Després amb una paella força gran, tireu els dos ous prèviament deixatats i salats. Escampeu com si fos una crep i poseu-hi el pa, llavors amb molt de compte plegueu la truita sobre del pa i gireu amb delicadesa. Retireu la truita, dipositeu-la sobre un plat d’ocasions especials i ratlleu-hi una mica de xocolata per sobre, que se’n anirà fonent al mateix ritme de la vostre parella, decoreu amb lo que més us agradi i servir.

Ara us poso unes imatges perquè ho veieu més clar, només cal dir que això només funciona si deixem sempre la cuina neta tal com ens l’hem trobat, si no cagada pastoret.

De vegades sembla que tot esta inventat i no amb una mica d'imaginació amb un senzill pa amb tomaca podem fer moltes coses , , imagineu un tomaca dels grossos i buits farcits de pa , olives, pernil , trinxa-dent i amb un raig de oli i un xic de sal..
Em feu propostes de pa amb tomaca.



6 comentaris:

lisebe ha dit...

MOlt bona recepta aquesta d'en Garbi.

Jo proposo una manera diferent de fer el pá amb tomaquet .La vaig apendre fora de Catalunya però a mí personalment m'agrada molt.

Unes llesques de pà de pagés que posem a torrar quan estiguin torrades, rasquem un allet per les torrades, i afegim tomaquet tallat molt finet a rondanxes les posem a sobre,seguidament una mica d'oli d'oliva i sal, i a sobre li posem tonyina pebrot vermell a tires i olives sense os una miqueta de formatge per gratinar i oregan o julivert per sobre al gratinem perque es desfaci el formatge ..'et voilà!
Bon apetit Gurmet

L'ou cost ha dit...

Espero que ho hagis provat amb éxit i gràcies per la publicitat....
Que vagi de gust..
Garbi24

Rita ha dit...

Ei, quina recepta més diver!

I veig que el final també en devia ser... :P

Striper ha dit...

Que semblaria una llesqueta de pa amb tomaca , sense costra entre dos bons talls de pernil dolç, arrebosades amb tempura o farina de blat de moro i fregides breument.

MaryLou ha dit...

Aquest pa amb tomàquet el vaig veure a la tele i em va semblar molt interesant.
Ho faré, però penso que sense la xocolata!
Petonets

Visc a la Cuina ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog i m'agrada! T'aniré seguint!