Ostres o musclos al diable.
24 musclos grossos.
2 tomàquets vermells mitjans
1 gra d'all
2 cebes tendres.
SALSA;
10gr de sucre
40 grams de ketchup
35 gr salsa soja de soja.
25 clt vi blanc
8 gr gingebre trinxat
pebre
granets de sèsam torrats
100 cc de oli
Obrim els musclos o ostres al vapor. ( poc mes de mig got de aigua, farigola, un rajolí de vi blanc )
Els hi trèiem de les closques, els posem en una plata i els cobrim amb la salsa.
Ho posem a la nevera durant 1 hora.
Ho podem presentar individualment a una cullera de aquestes ceràmiques ho al seva mateixa closca o tots amb una bandeja , de base posem els tomàquets escaldats tallats a dauets amb la ceba i el al també tallats i picats molt petit, i per sobre de tot el sèsam.
Aquesta recepta es del Paul Bocuse, la va presentar en unes jornades gastronòmiques VIC, jo no hi era però si la meva professora de cuina , que ens la va explicar a classe.
Com es normal tots els assistents molts cuines ara mediatics seguien amb molta expectació la recepta, la aparició del ketchup, va crear expectativa, ostres i ketchup, ...
Al torn de preguntes un va demanar a
Mestre el ketchup, perque?
Segurament tots esperaven una resposta de alt contingut gastronòmic..I va deixar a tothom sorprès amb la resposta:
El ketchup, per res perquè m'agrada.
Per això una de les principals normes de la cuina es que ens agradi i ens agradi el que fem. La cuina se ha de gaudir no patir.
8 comentaris:
Tenen bona pinta inclús sense ketchup...
Jeje, les receptes amb anècdota són les millors.
Doncs jo no soc gaire amant del ketchup... es clar que n'hi ha de categoría.
M' estimo més tomàquet fregit que no pas el ketchup, però la millor opció es tastar-lo pot ser sorpren.
Una abraçada.
HOLA GURMET GUAPO TU
JO COM L´OSCAR I L´ANNA, M´AGRADA MÉS TOMÀQUET FREGIT AMB EL MEU TOC DE VI DE CUINA O VERMUT SEC , DEPEN EL SEU ÚS,...PERÒ RECONEC QUE JA QUI LI ENCANTA,..LA MEVA NEVODETA, CREC QUE S´EL POSA FINS I TOT A LA LLET AMB COLACAO,...SI NO EN TE NO MENJA, LA NENA...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Totalmente de acuerdo, la cocina te ha de gustar y la tienes que disfrutar, muchas veces cambiándole un ingrediente por otro que te guste más, cambia totalmente la percepción de tu gusto y la saboreas mejor y la valoras más si cabe.
La receta muy rica!
Besitos
Una bona recepta amb toc personal!!
(cadascú té el seu a l'hora de cuinar)
I es ben cert que cuinar es més que una necessitat humana, es una habilitat i si t'agrada hi poses tot el que t'estimula i et bé de gust i de pas alegra els paladars dels comensals oi??
Personalment m'encantan els musclos de totes maneres.
Petonets Gurmet i bon cap de setmana
MMMM men encanta la foto muuuu
em sembla una bona recepta aquesta. Mai he fet així els musclos. Salut!!
Publica un comentari a l'entrada