dimarts, 26 d’octubre de 2010

CUINAR AMB ELS 5 SENTITS.

Fa uns dies en un anunci per la radio de la ONCE sento una noia , que malgrat haver-se quedat cega diu que continua cuinat i que supleix la vista, amb el tacte i l'oïda, realment no cal gaire parafernalia per cuinar , al menys en vestimenta com podeu veure a la foto de sota.


Peró si que per fer-ho encara que no ens adonem fem servir tots els sentits, i prescindir de un crec que es força difícil, a mi se'm fa difícil renuncia a cap, si tinguéssiu que renunciar a un sentit per cuinar.
A quin renunciaríeu?

10 comentaris:

lisebe ha dit...

A cap !!
Peto

starbase ha dit...

Homeee, si ha de ser obligatoria la renuncia ho faria a la oida (però només per a cuinar, si em treus la radio em pillo una depre de cavall!!)

garbi24 ha dit...

jo crec que l'oida es el que menys ens faria falta...tot i que renunciar a xiu xiu del oli....costaria.

Pakiba ha dit...

Home Gurmet jo renunciaria al devantal,jejejejejej.

Amanda ha dit...

;-D ;-D ;-D

Su ha dit...

Yo renunciaría al sentido del ridículo, está claro.

Acabatdefer ha dit...

Uff jo no podria prescindir de cap! El de l'oïda sembla el menys necessari, però cuinar sense poder escoltar la cuina seria com veure un partit de futbol sense comentaristes ni xiulets! Un horrorrr

Lídia ha dit...

l'oida, perque olorar un bon guisat, tastar una bona sopeta, veure el resultat dels teus plats és primordila per a mi

petons

Amylois ha dit...

el oído!!! pero me los quedo todos!!!

Josepb. ha dit...

Gurmet; hi ha una dita àrab, que quànt es brinda, es fa amb els cinc sentits; El tacte, per sentir -la copa- el que veus; La vista, per beure el color, la textura, la forma que té...; El gust, per provar el que tens al paladar; l'olfacte per sentir els perfums del que beus, i finalment l'oïda, per fer el brindis -el toc de copes- per expressar com un toc de campanes, l'al.legría del que has prés.