dimarts, 1 de juny del 2010

MENJAR FRED


SETMANA COMPLICADA
Al altre posts us deia que un problema em tenia apartat de Internet, de moment sembla que la cosa canvia una mica i em podré dedicar mes al bloc i a visitar els vostres.
MENJAR FRED
Ara arriba el bon temps i sempre agrada de si no es possible marxar de vacances, com jo aquest any, sempre agrada fer sortides familiars , ja siguin a platges, rieres, o sortides per conèixer altres indrets o algun lloc lúdic.
Peró tot això suposa despeses i si la sortida es de tot el dia el cost de menjar algun restaurant , per una unitat familiar no es gaire assumible al menys per la meva economia.
I una alternativa que faig servir es portar menjar de casa ja siguin entrepans o altres coses, i es clar que aquest menjars de pícnic es menjant freds i de fet us demano que em digueu menjars d'aquest tipus que vosaltres prepareu. I així entre tots podem variar els pícnics.
Vinga espero les vostres aportacions.

10 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

En aquest moment no se m' acut res que no sigui carn arrebossada o una truita de patates, tot depend si portes nevera o no, al estiu fa massa calor, es po fer malbé el dinar.
Petons.

Garbí24 ha dit...

Amanides d'arròs, de pasta hi han moltes possibilitats, però sempre depen del gust de cadascú i la companyia del moment. Un pa, uns tomaquets, un pernil i un bon vi sempre es posen be i al aire lliure més

Sonia ha dit...

Jo, del tot el q tinc publicat, et recomanaria (com a plats complerts) el cake de xampninyons i avellanes i un polpettone de carn amb llimones, molt bons per menjar freds, a banda d'entrepans i cistelletes farcides...

Una abraçada,

starbase ha dit...

Ara estic a la feina, però a la tarda m'ho penso bé i poso unes propostes...:)

Helena ha dit...

Jo penso que una varietat de formatges, pernil, pa amb tomàquet i un vinet o cervesseta... mai fallen. De vegades el millor és el de sempre i el més senzill, això mai falla.
Els postres sempre he pensat que un pastisset de poma lliga molt, o ara que n'és temporada una coca amb cireres, mmmmm....

Fins aviat! ;)

lisebe ha dit...

Saps jo faig una mena de rotllet amb pernil dolç i dins ensaladilla rusa tot embolicat presionat amb paper film i posat al congelador la nit anterior, al dia següent ho treus del paper film i talles rondanxes les possas amb un tuperware i fet, acompanyat de carn arrebossada, truites diferents de patates,xampinyons carxofes del que vulguis i cerveceta fresqqueta o refrescs i a passar el dia de lo mes bé.
Bon apetit Gurmet

lisebe ha dit...

Per cert la primera foto que bé ho está passant el gos encara que sigui amb una ovella jajaj, ara que m'hi fixo.

Cuinera ha dit...

Ya te han dicho muchas cosas, de lo que yo suelo llevar cuando vamos de picnic, una empanada o una coca, también esta genial de aquí poquito pondré una coca muy rica que de un día a otro aun esta mejor... también bocadillos de fiambre, ensaladilla rusa -si llevas neverita- que doy por hecho que sí, porque me imagino que os llevareis refrescos... y de postre fruta lo más saludable y fresquito aunque un buen dulce a media tarde no puede faltar y eso ya lo que más os guste jeje

Besitos

starbase ha dit...

Ara que he tingut l'estoneta, he recordat aquestes hamburgueses amb el formatge per dins que de vegades m'agrada preparar:

http://www.decuina.net/2010/06/dema-sera-divendres.html

Si el formatge és bó es poden menjar perfectament en picnic, ara no li posem tranchetes perque aleshores...

Cèlia ha dit...

Saps la cançó del convent de la punxa? Diu la cançó "figues com les de les monges, en cap lloc no trobareu" i per això "el vicari jove i guapo, quan arriba el juliol, de les figues de les monges, se'n menja tantes com vol!"